• Menu
  • Menu

De nieuwe wintersportcollectie van Protest 2022/2023, + kortingscode

Zodra de temperatuur in Nederland begint de dalen kom in ik in de wintersfeer. De mutsen en wanten komen weer uit de kast en mijn zomerse jasjes maken plaats voor winterjassen. Als fervent wintersporter droom ik gelijk over heerlijke sneeuwvakanties, beaucoup de skilessen ( ik ben gewoon géén natuurtalent) en een glas rode wijn bij de openhaard. En één ding is zeker: mijn outfit van Protest ligt al klaar. Nieuwsgierig naar wat ik draag en waarom ik daar zo’n fan van ben? Lees dan snel verder!

In samenwerking met Protest.

Groot fan van Protest

Waar wij van Reistop5 van houden? Eerlijke blogs zonder dubbele agenda. Is iets fijn, dan wordt er over geschreven, is dat het niet dan vertellen we het óf schrijven we er simpelweg niet over. Ik ben fan van Protest en dat was ik al voor deze samenwerking ontstond. Wanneer ik op wintersport ga koop ik standaard een nieuw pak van Protest (want ze zijn zo mooi).

Waarom Protest (ski)kleding zo fijn is

Functionaliteit kleding Protest

Als matig tot slechte skiër (het ligt vast aan mijn leraren;) lig ik vaak in de sneeuw. Ik sta minstens net zo vaak op en daar gaat het natuurlijk om. Maar het is voor mij dan ook meer dan belangrijk (!) dat ik niet binnen no-time doorweekt ben. Heel simpel dus, in de basis moeten skibroeken en jassen er dus voor zorgen dat ik droog en warm blijft. Toch moet het materiaal ook ademend zijn, want geloof me, je zweet je aan het begin kapot. Daarnaast moet het ook nog eens winddicht zijn, want de ritjes in de stoeltjeslift tijdens een sneeuwstorm gaan je niet in de koude kleren zitten. Functionaliteit staat dus bovenaan. Waarom ik kies voor de kleding van Protest? Mijn vertrouwen heeft Protest al jaren geleden gewonnen, het voldoet precies aan wat ik wil. Ik blijf warm en droog tijdens het skiën en kom ook nog eens goed voor de dag. En al helemaal met de nieuwe dames collectie van Protest.

Divers aanbod

Wanneer je geen wintersporter bent zegt waterdichtheid en waterkolom je misschien niet zo veel maar ik ga het er toch even over hebben. De waterdichtheid van een wintersport outfit is namelijk érg belangrijk. Breng jij lange dagen op de pistes door dan wil je een jas hebben die je de hele dag beschermd tegen sneeuw & water. Ben je een fanatieke wintersporter en maak je bijvoorbeeld lange tochten door de sneeuw, dan moet je een jas hebben met een hogere waterkolom. Protest heeft een groot aanbod winterjassen, passend bij ieders wensen. Ik kies meestal voor een jas met waterkolom van 10000 want dat is voor mij voldoende. Ik breng een groot gedeelte van mijn dag op de piste door maar maak geen lange tochten. Met slecht weer ga ik de piste niet op. Doe jij dat wel? Dan kan je beter kiezen voor een jas met een waterkolom van 20000. Protest heeft het allemaal!

Hip & trendy

Ja, sorry hoor, maar ik vind het dus heel erg belangrijk dat ik er een beetje goed uit zie op de piste. Misschien is het een soort compensatie gedrag voor mijn matige ski-vaardigheden. De kleding van Protest is ontworpen voor skiërs en boarders die plezier willen hebben én er goed uit willen zien. Dat ben ik. En jij?

Foto gemaakt in Oostenrijk, oktober 2020, jas Protest

Let’s do what we love

Team Protest

Ook in Nederland leuk

Ik draag mijn wintersportjas dus ook gewoon in Nederland. Het is toch zonde om een van de mooie dames ski-jassen aan te schaffen om deze vervolgens maar een week per jaar te dragen. Doordat Protest mee gaat met de laatste modetrends kan dit dus ook perfect. Daarnaast vind ik het wel leuk om mijn wintersportoutfit om de twee jaar te vernieuwen, maar dat zou ik niet doen wanneer ik de jas alleen maar tijdens de wintersport zou dragen. Mijn vriend koopt zijn wintersport kleding ook trouw bij Protest, net als warme Heren handschoenen. Ook die worden natuurlijk de hele winter door gedragen.

Nog niet overtuigd?

Het lijkt me ondenkbaar, maar mocht ik je nog niet overtuigd hebben eens een wintersportoutfit (of gewoon een winterjas) te kopen van Protest heb ik een verrassing voor je. Met de code reistop510 mag ik jou namelijk 10% korting geven op kleding van Protest. Je mag kiezen voor zowel de nieuwe als oude collectie en de code is geldig tot en met 31 maart 2023. Laat je me weten wat jij hebt gekocht?

Nieuwsgierig naar meer positieve reviews over de kleding van Protest? Lees dan dit artikel: klaar voor de wintersport.

24uurin Accommodaties achterhoek amsterdam appartement avontuurlijk bad bedandbreakfast bijzondereovernachting boutiquehotel corona-proof droomplek droomplekjes europa Friesland Gelderland Griekenland Groningen hanzestad hanzesteden hotel indenatuur indestad nachtjeweg Nachtje weg nederland nepal noord-amerika Noord-Brabant noord-holland Overijssel overnachtenindestad overnachtenmetbad reistips Reizen met kinderen Rondreizen spanje stedentrip utrecht vakantiehuis Veluwe wellness Zeeland Zeilen zuid-holland

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen