grande mosquee de paris woman walking

Samenwerken

Een bestemming of product onder de aandacht brengen? Een blog is dan een ideaal communicatiemiddel om dit op de kaart te zetten!

Op reistop5.com worden wekelijks meerdere blogs gepost waarin wordt geschreven over bestemmingen, accommodaties of producten. Deze worden daarnaast onder de aandacht gebracht via Facebook en Instagram.

Samen met 17 gastbloggers wordt er geschreven over zoveel mogelijk bestemmingen. Zo lees je over avontuurlijke trekkings door het Nepalese hooggebergte en huttentochten door Oostenrijk maar ook over hotspots in Harlingen en de mooiste wellnesshuisjes op de Veluwe. Reistop5 richt zich daarmee op een diverse doelgroep, waarbij uiteindelijk blijkt dat de avontuurlijke hiker uit Nepal tijdens een weekendje weg in Nederland juist in een mooi wellnesshuisje wil verblijven.

De afgelopen maanden heb ik succesvol samengewerkt met verschillende bedrijven, waaronder PR-bureaus en accommodaties. Met het groeien van mijn website en instagram-kanaal heb ik gemerkt dat ook het aantal samenwerking groeit.

Samenwerkingen kunnen onder andere bestaan uit:

  • Persreizen. Het bezoeken van bestemmingen. Hier schrijf ik vervolgens een of meerdere blogs over. Daarnaast deel ik foto’s via Social Media. Uiteraard wordt dit aangepast aan de wensen.
  • Bezichtigen van (en slapen in) accommodaties: van hotels en vakantiehuisjes tot boomhutten. Vervolgens schrijf ik over de ervaringen.
  • Linkvermelding. Vanuit artikelen kan er gelinkt worden naar andere organisaties. Uiteraard moet dit wel passen bij de blogs die er zijn of we moeten samen sparren over nieuw te schrijven content.
  • Social Media. Plaatsen van foto’s op social media. Gebruik maken van het netwerk van reistop5 om een accommodatie, bestemming of product onder de aandacht te brengen.

Wil je met mij sparren over een eventuele samenwerking? Stuur dan een mail naar info@reistop5.com, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op!