Familie Buitenhuys – met de koters naar huisje 09

Op de beste plekken komen we twee keer terug. Zo bezochten we Aparthotel Hattem al voor een tweede keer en mogen we Huisje 09 van Familie Buitenhuys vanaf nu ook aan het rijtje toevoegen. Want we sliepen niet alleen in dit zelfde huisje al een keer eerder maar ook huisje 17 passeerde als eens de revue. Onze conclusie blijft hetzelfde: deze vakantiehuisjes behoren tot de beste in eigen land!

Familie Buitenhuys part 2

Het begint met een droom en veel mooie ideeën. Creaties op papier gezet, een eerste huisje gekocht. En dan wordt er geklust. Creaties gemaakt. Veel liefde geven. En een huisje vol ‘leven’ staat! En dat is het begin. Want ondertussen zijn er al vier mooie Familie Buitenhuysjes, in Schaijk en Venhuizen. En binnenkort ook nog twee in Zuid-Holland en een op de Veluwe. Ik mocht met mijn mannen een weekendje naar Huisje 09 in Venhuizen. 

💭 Meer droomplekjes zien? Check ze hier!

Aan de Dijk

Het huisje staat op een kleinschalig park, aan de dijk. Je loopt hier prachtig langs het Markermeer. Op het park zelf zijn geen voorzieningen, maar je vind hier een mix van leuke huisjes. Allemaal met een prachtig weids uitzicht over de velden en de dijk. Huisje 09 is volledig zelf ontworpen en grotendeels zelf gebouwd. Een favorietje van Mw Buitenhuys. En dat snap ik wel! 

Huisje vol leven

Het huisje ademt leven en ruikt ook nog eens heerlijk! Bij binnenkomst liggen er complimentjes voor je en de kinderen kunnen gelijk de lades vol speelgoed induiken. Nadeel van een te leuk huisje is wel dat je diezelfde kinderen met moeite een bed in krijgt. Er is zoveel te ontdekken! Het huisje is slim, gezellig, functioneel en creatief ingericht. Een goede bank, compleet ingerichte keuken, spelletjes, platenspeler en een heerlijke tuin. Met twee fijne slaapkamers heel geschikt voor een gezin. 

🌳 Het grootste aanbod aan 'natuurhuisjes' vind je hier: natuurhuisje.nl

Badderen met uitzicht

Heerlijk hier is toch wel het bad met het prachtige weidse uitzicht. Ontsnap even van de drukte en stap met een glas wijn het bad in. 

Enkhuizen en Hoorn

Je zou prima een heel weekend in het huisje kunnen vertoeven. Maar de omgeving leent zich heel goed om wat leuke uitstapjes te maken. Enkhuizen (11 min) en Hoorn (18 min) zijn heel leuk voor een dagje. Beide mooie, knusse stadjes en zeker de moeite waard. Ga ook zeker even naar OASE Schellinkhout voor een lunch, borrel of diner. Hier zit ook een strandje bij. 

In het huisje ligt een brochure met nog heel veel fijne tips dus vervelen ga je hier zeker niet! 

24uurin Accommodaties achterhoek amsterdam appartement avontuurlijk bad bedandbreakfast bijzondereovernachting boutiquehotel corona-proof droomplek droomplekjes europa Friesland Gelderland Griekenland Groningen hanzestad hotel indenatuur indestad metdekinderen nachtjeweg Nachtje weg nederland nepal noord-amerika Noord-Brabant noord-holland Overijssel overnachtenindestad overnachtenmetbad reistips Reizen met kinderen Rondreizen spanje stedentrip utrecht vakantiehuis Veluwe wellness Zeeland Zeilen zuid-holland

Susanne Kamps