5 plekken waar je heerlijk kunt eten in Kathmandu

Ben jij van plan om binnenkort naar Nepal te reizen? In Thamel vind je een enorme variatie aan plekken om te eten. Er is een ruime keuze van de Nepalese tot de Italiaanse keuken. Ook als je vegetarisch of veganistisch eet, kun je je hart ophalen in Kathmandu! Dit zijn mijn favoriete plekken om te eten in Kathmandu.

Ook de beste hotels en winkels in Kathmandu heb ik voor je op een rijtje gezet.

Or2K

Or2K: met stip op nummer een. Als je dit restaurant binnenstapt, word je meteen blij. Er hangt een ontspannen sfeer, er zijn lage tafels met zitkussens en heerlijke gerechten. Wedden dat je hier vaker terug gaat komen?

Pumpernickel Bakery

Pumpernickel Bakery: een gezellige bakkerij waar je sandwiches, cake en koffie kunt halen. Vooral fijn als je al wat langer op reis bent en snakt naar de smaak van thuis of een goede cappuccino!

Yin-yang

Yin-yang: ik geloof dat dit het favoriete Thaise restaurant in Kathmandu volgens vele reizigers is. Wil je goed eten in Kathmandu? Hier vind je heerlijke gerechten voor een gemiddelde prijs.

Yoga & trekking in Nepal, een fantastische maar toch onbekende combinatie. Waarom het zo ontzettend goed voor je is lees je hier!

Bhojan Griha

Bhojan Griha is een van de leukste restaurants om naartoe te gaan als je echt de Nepalese cultuur wil proeven. Het restaurant zit in een bijzonder gebouw, en elke avond wordt er een traditionele dansvoorstelling gegeven. 

Thakali Kitchen

Thakali Kitchen wordt ook vaak aangeraden voor traditionele Nepalese gerechten. Het is een populair restaurant, zowel onder reizigers als de lokale bevolking. Een fantastische plek om te eten in Kathmandu.

Nepal is het paradijs op aarde als het om wandeltochten in de bergen gaat. We hebben de 5 mooiste trekkings even voor je op een rijtje gezet!

Eten in Kathmandu Nepal
Lana Donse

‘Mijn naam is Lana, en ik hou enorm van reizen, yoga en natuur! Toevallig vind ik schrijven ook heel erg leuk, dus deel ik mijn ervaringen en verhalen graag met je in mijn blogs. Het liefst schrijf ik over de landen waar ik stiekem een beetje verliefd op ben geworden: Peru, India en Nepal. Mijn liefde voor Nepal is zelfs zo groot dat ik er elk jaar naartoe ga om met een bevriende Nepalese gids een yogareis in de Himalaya te organiseren. Een droom die waarheid is geworden! Met mijn verhalen wil ik je laten meegenieten en bovenal laten zien dat het best mogelijk is om je hart te volgen – als je open durft te staan voor het leven ;)’

Bekijk alle artikelen