Parijs Binnenplein zweeds instuut Parijs Cafe Suedois

Deze 5 blogs werden in de maand juli het meest gelezen

De maand juli is voorbij (gevlogen) dus is het tijd voor een terugblik. De zomervakantie is overal begonnen dus iedereen trekt er lekker op uit. Je kunt natuurlijk wel raden welke bestemming het meest populair is: inderdaad, Nederland. De categorie ‘droomplekjes‘ was in juli razend populair. Maar ook twee blogs over buitenlandse bestemmingen trokken de aandacht. Nieuwsgierig welke? Lees dan snel verder!

1. Het Westerkerkje

Overnachten in het kleinste houten kerkje van Nederland willen we allemaal. De maand augustus zit het Westerkerkje bomvol, maar daarna is er weer wat meer ruimte. Mijn advies? Nu vast een nachtje reserveren voor in de herfst of winter. Eindeloos wandelen door de omgeving en een lekker fikkie stoken in de knappe Bullerjan houtkachel (ook al wil je er nu nog even niet aan denken).

2. Parijs, de beste tips voor de mooiste terrassen

Frankrijk staat, na Duitsland, bovenaan het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen van Nederlanders. Niet verrassend dat een hele hoop reizigers er dan ook in juli, ondanks code geel, zijn geweest. Een bezoekje aan Parijs mag tijdens je vakantie in Frankrijk natuurlijk niet missen. De 5 mooiste terrassen in Parijs heb ik voor je op een rijtje gezet.

Parijs Binnenplein zweeds instuut Parijs Cafe Suedois

3. BIJTIEN, het vakantiehuisje met de blauwe luiken

Omdat we deze zomer allemaal zoeken naar de leukste plekjes in ons eigen kikkerlandje en een huisje mét hottub dan exact is wat je wilt! Het is een populair huisje, de maanden juli en augustus zijn zelfs helemaal volgeboekt! Lees hier zelf waarom dit zo’n heerlijke spot is!

Bij Tien Stroe

4. Adlerweg, een 5-daagse huttentocht door Oostenrijk

Een verrassend populaire blog is die over de Adlerweg in Oostenrijk. Misschien ook wel logisch, want we willen deze zomer allemaal zoveel mogelijk buiten zijn. Veel mensen bezochten Oostenrijk in de maand juli. Ben jij avontuurlijk, houd je van een uitdaging en ben je dol op de bergen? Dan zou dit ook wel eens iets voor jou kunnen zijn…

5. 5 buitenlandse natuurproducten met een bijzondere werking

Het succes van mijn blog over buitenlandse natuurproducten met een bijzondere werking was ergens wel te verwachten. In deze corona tijd willen we natuurlijk allemaal extra goed voor onszelf zorgen en mijn tips over deze producten komen dan goed van pas.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen