Zo creëer je een vakantiesfeer in huis: Desenio

Een intens verlangen naar de mooie stranden op Curacao, een wandeling door het Surinaamse regenwoud of een toffe trip door Noord-Marokko. We kennen het allemaal: corona begint z’n tol te eisen. Gelukkig is er een easy fix: namelijk het creëren van een vakantiesfeer in huis. Hoe ik dat heb gedaan? Heel simpel: met Desenio.

Een groot aanbod aan schitterende posters

Ik was redelijk wat tijd kwijt aan het uitzoeken van de ideale fotowand. Niet omdat het systeem ingewikkeld is (daarover later meer), maar omdat het aanbod aan posters enorm groot is. Nu niet denken dat je verdrinkt in een overdosis aan keuze, maar er is gewoon heel veel. Gelukkig hebben ze het gecategoriseerd waardoor jij snel kunt filteren wat voor stijl je zoekt. Gemakkelijk voor de reisliefhebber want je kunt o.a. selecteren op kaarten en steden en natuurmotieven zoals tropisch en stranden.

Fotowanden of losse posters

Je kunt kiezen voor een samengestelde fotowand of voor losse posters. Eerlijk is eerlijk, die fotowanden zijn wel top of the bill. Maar, wil je het net als ik zelf samenstellen, dan kan dat ook. Via het online programma ‘stel je fotowand samen’ kun je op een eenvoudige manier zelf je fotowand samenstellen. Wat ik als inspiratie gebruikte? De door Desenio gestijlde fotowanden natuurlijk.

Lijsten om van te houden

Ook wat betreft de lijsten is de keuze reuze. Ik twijfelde flink tussen de houten lijsten of de zwart metalen lijsten. Dat is natuurlijk ook een lastige, maar dat is maar net wat bij je interieur past. Omdat de door mij gekozen posters reisgerelateerd zijn koos ik voor de houten lijsten en dat is een goede keuze. Het geeft zo’n heerlijke tropical vibe aan het geheel.

Bovengemiddeld goede kwaliteit

De hoogkwalitatieve lijsten en trendy posters zijn in het echt nog mooier dan je op de foto’s kunt zien. Mijn hart maakte een sprongetje toen alles eindelijk aan de muur hing en ik kon gaan genieten van de vakantiesfeer in huis. Je betaalt er wat voor, maar het is het dubbel en dwars waard!

Creëer je eigen vakantiesfeer

En dus schitteren en nu een paar prachtige posters van Desenio aan mijn muur. Met wat planten er bij voelt de woonkamer gelijk veel meer vakantie-achtig. Zo simpel kan het dus zijn, want een paar grote eye-catchers zijn vaak bepalender dan een hoop kleine accessoires.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen