Slapen bij Eva: ontdek Middelburg vanuit een unieke B&B

Wanneer iemand zegt Zeeland, zeggen wij: ‘on our way!’. Want wat is er beter dan de Zeeuwse kust, Middelburgse schoonheid en het maximale vakantiegevoel in eigen land? En wanneer we dan mogen overnachten op een ware droomplek, dan zijn we er helemaal sneller dan snel. Slapen bij Eva is een schitterende Bed & Breakfast waar het tot in de puntjes p-e-r-f-e-c-t is.

De locatie van Slapen bij Eva

Aan de rand van het stadscentrum van Middelburg rijden we een rustige woonwijk in waar we onze auto parkeren voor een mooi woonhuis. Nieuwsgierig waar we onze overnachtingsplek dan precies vinden worden we hartelijk welkom geheten door eigenaresse Evelien. Via een aparte opgang komen we terecht in een groene oase waar de deur naar een waanzinnige kas wordt geopend.

De kas van Slapen bij Eva

Het leukste van het bezoeken van accommodaties? Dat sommige plekken nog veel mooier zijn dan je van te voren had verwacht. Dat geldt zeker voor Slapen bij Eva, want deze kas is mooier dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. De eigenaren zelf noemen hun accommodatie ‘een kleine verrassing’ maar wij schalen dat toch even op naar ‘een grote verrassing’. In de kas is een Mediterrane sfeer gecreëerd met veel groen, een unieke witte buitenbank en een heuse houtkachel voor koude winterdagen. Dit is de plek waar het ontbijt wordt geserveerd of waar je kunt borrelen, lezen of wat je dan ook wilt doen tijdens je nachtje(s) bij Slapen bij Eva.

De Bed & Breakfast

De kas geeft toegang tot het olijfgroene tuinhuis waar je de nacht doorbrengt. Je komt binnen in de mooie badkamer met tadelakt gestucte muren (oh, how we love this!), een ruime inloopdouche en een sfeer die voelt als een combi van Ibiza & Bali (serieus, hoe hebben ze dat gedaan?). Vanuit de badkamer kom je in het ruime slaapverblijf met een heerlijke boxspring van Swiss-Sens, een lichte keuken en mooie eettafel. Misschien komt het door het lekkere weer, misschien komt het daar de buitenlandse sfeer maar meer vakantiegevoel dan dit gaan we in eigen land niet krijgen.

Het ontbijt- finger licking good

Liefhebbers van ontbijtjes opgelet, hier word je namelijk bijzonder blij van. Het ontbijt staat klaar op de door jou gewenste tijd. En wanneer we zeggen dat het ‘finger licking good’ is, dan menen we ieder woord wat we zeggen. Met een overdosis aan vers fruit worden sowieso al flink wat punten gescoord en daar komt het verser dan verse brood nog bij. Een heerlijk sapje, yoghurt, granola, vleeswaren, kaas: it’s just perfect.

Op de fiets naar het centrum van Middelburg

Twee fijne fietsen staan (tegen een kleine vergoeding) klaar om gebruikt te worden. Binnen tien minuten sta je in hartje centrum van Middelburg. Wij ontdekten het al eerder vanuit Number 9 – Slapen in Stijl en waren er nog lang niet uitgekeken. Van heerlijke lunchtentjes en goede restaurants, tot fraaie grachtenpanden en romantische steegjes: deze stad heb je niet in een dag ontdekt. Blijf dus ook zeker twee nachtjes slapen bij Bed & Breakfast Slapen bij Eva zodat je zonder haast dit stukje van Nederland kunt ontdekken.

Hoe reserveer je een overnachting bij Slapen bij Eva? 

Kan niet anders dan dat je dit nu ook eens wilt ervaren toch? Bed & Breakfast Slapen bij Eva is de komende maandan al volledig volgeboekt (zegt wel iets hè!), maar reserveer nu via de website vast je overnachting voor het najaar.

Just so you know: ons bezoekje aan deze plek werd mede mogelijk gemaakt door Slapen bij Eva. Uiteraard delen wij altijd een eerlijke review.

24uurin Accommodaties achterhoek amsterdam appartement avontuurlijk bad bedandbreakfast bijzondereovernachting boutiquehotel corona-proof droomplek droomplekjes europa Friesland Gelderland Griekenland Groningen hanzestad hotel indenatuur indestad metdekinderen nachtjeweg Nachtje weg nederland nepal noord-amerika Noord-Brabant noord-holland Overijssel overnachtenindestad overnachtenmetbad reistips Reizen met kinderen Rondreizen spanje stedentrip utrecht vakantiehuis Veluwe wellness Zeeland Zeilen zuid-holland

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen