Bilderberg WinterWeken – een little big escape arrangement met culinaire twist

Onthaasten in eigen land, dat is onze lievelings en al helemaal wanneer je ook nog eens volledig ontzorgd wordt. Het Bilderberg WinterWeken arrangement is zo’n fijne waarvan wij vinden dat iedereen er ééntje per winter zou moeten meepakken. Van het bos tot de stad, de keuze uit deelnemende hotels is reuze. Nieuwsgierig naar wat het nou precies inhoudt? Dat vertellen we je graag.

Het Bilderberg WinterWeken arrangement

Het WinterWeken arrangement is een uitstekend samengestelde mix van overnachten, ontspannen & eten. Het is zo bedacht dat wanneer je er even tussenuit piept in één van de deelnemende hotels, je nergens meer aan hoeft te denken. Waar het uit bestaat? De volgende onderdelen:

  • 2x overnachting in een sfeervol hotel
  • 2x Het Bilderberg Ontbijt
  • 1x culinair driegangendiner 
  • Wintercheque t.w.v. € 25 om te besteden in het hotel
  • Keuze uit 9 hotels

Van bos tot stad: 9 deelnemende Bilderberg hotels

9 van de 12 Nederlandse Bilderberg hotels nemen deel aan het WinterWeken arrangement waardoor het aanbod groot en divers is. Van het luxe Bilderberg Hotel Résidence Groot Heideborgh in Garderen tot het statige Grand Hotel Wientjes in de verrassende stad Zwolle: er voldoen altijd een paar hotels aan je wensen. En dat is ook wel prettig, want de geliefde Bilderberg hotels zijn regelmatig volgeboekt. Wil je in het weekend of tijdens de vakanties gaan? Dan hoort plannen er ook bij!

Kaartje2go.nl

Bilderberg Hotel Résidence Groot Heideborgh

Wij mochten kiezen uit één van de negen hotel en kozen voor Bilderberg Hotel Résidence Groot Heideborgh. Ook al was de strijd met Hotel Wientjes en Château Holtmühle series te noemen. Het fijne van het WinterWeken arrangement is namelijk dat je dat het voor ons hand in hand gaat met opladen en ontspannen. Het mooie Résidence Groot Heideborgh voldoet daar met de prachtige locatie op de Veluwe en de knusse wellness zonder twijfel aan. Goed om te weten: de meeste Bilderberg hotels beschikken over een wellness met sauna, zwembad en/of fitness.

Borrelen, dineren & ontbijten

Eerlijk is eerlijk, wat is een arrangement zonder goed eten? Leer ons kennen en weet dat we stiekem wel een beetje van borrel naar diner naar ontbijt toeleven. Bij het WinterWeken arrangement zit een culinair driegangendiner inbegrepen in het restaurant van je hotel keuze. Wij mochten hiervan genieten bij Restaurant Het Element (fantastisch!) maar schoven ook al eens aan in Oosterbeek bij Julia’s Kitchen (Hotel de Bilderberg). Wat je er over kunt zeggen: een culinair avontuur met lokale ingrediënten en unieke gerechten. In de ochtend is het genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet (je bed uitrollen naar het buffet, wat wil een mens nog meer?).

Ook leuk: de wintercheque kan je in het hotel gebruiken waarvoor je het maar wilt. Onze tip: duik de hotelbar in en geniet van een lekker drankje & hapje.

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Hoe regel je dit?

Het is logisch, het WinterWeken arrangement is niet het hele jaar door te reserveren. Maar niet getreurd, naast het WinterWeken arrangement bieden ze nog een hoop andere arrangementen aan. Wil je wel van dit leuke arrangement genieten? Het Bilderberg WinterWeken arrangement loopt tot 31 maart 2023 en is te reserveren via de website van Bilderberg.

24uurin Accommodaties amsterdam appartement avontuurlijk bad bedandbreakfast bijzondereovernachting boutiquehotel corona-proof droomplek droomplekjes europa Friesland Gelderland Griekenland Groningen hanzestad hanzesteden hotel indenatuur indestad nachtjeweg Nachtje weg nederland nepal noord-amerika Noord-Brabant noord-holland Overijssel overnachtenindestad overnachtenmetbad reistips Reizen met kinderen Rondreizen schiermonnikoog spanje stedentrip utrecht vakantiehuis Veluwe wellness Zeeland Zeilen zuid-holland

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen