Shinen op het strand in de nieuwe Protest zomer collectie

De eerste tropische dagen in ons kikkerlandje hebben we alweer gehad, vakantieplannen worden snoeihard gesmeden en de zomerjurkjes worden van zomer gehaald. Nog even en het is weer tijd om te shinen op het strand van een of andere mooie zomerbestemming. Onze beste vriend? Toch zeker Protest. We laten je met blijdschap dan ook iets zien van de nieuwe collectie. En dan ook nog iets voor jou: onderaan dit artikel vind je een kortingscode van 10% zodat jij ook even lekker kunt shoppen.

Glans als designelement – Protest

We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kenden Protest voornamelijk vanwege hun wintersportkleding. Want als je de wintersportkleding van Protest hebt, dan weet je in ieder geval dat je hip op de piste staat. Geen idee of ze nou eerder met wintersport kleding of zomerkleding zijn begonnen, maar pas een aantal jaren geleden ontdekten we opeens de super toffe bikini’s van Protest. Hip, gedurfd en sportief.

Voor de zomer van 2022 heeft Protest weer een fantastische lijn ontwikkeld waarin je de lekkere printjes natuurlijk weer terug ziet (daar staan ze immers bekend om). Maar naast de printjes gebruiken ze dit seizoen ‘glans’ als designelement. We love it! Ook ruches, strepen en tropische printjes zijn dit seizoen helemaal hot.

Voor de watersporters onder ons

Heel leuk al die bikini’s, maar wanneer er kite- golf- of windsurflesjes op het programma staan lopen we er liever iets bedekter bij. Ook zo oncharmant wanneer je bikini opeens de lucht in vliegt wanneer je net een lekkere golf te pakken hebt. We bedoelen maar. En ook daarom zijn wij dol op Protest, want ieder jaar komen ze met nieuwe, technische surf- en SUP kleding op de proppen. Die gaan dus mee in de koffer naar warmere oorden waar we de sportchicks uithangen.

Van het strand naar de beachbar of de stad

Luchtig, vrouwelijk en kleurrijk is wat Protest dit seizoen voor je op de kaart heeft staan. Want wij rollen bij voorkeur vanaf het strand soepeltjes door naar een hippe beachbar voor een sundowner. Kan gewoon hoor, in de nieuwe Protest zomerkleding. Kies voor romantische jurkjes met minibloemprint, ga dansen in de zwierige rokjes of wees gewoon een stoere beachbabe in de stoere broekjes en shirtjes van Protest.

Van Protest & Reistop5 voor jou

We maken je nu natuurlijk een beetje gek met de nieuwe collectie van Protest en dat begrijpen we. Daarom mogen we je in samenwerking met Protest 10% korting aanbieden op zowel de nieuwe als oude collectie. Gebruik de code reistop510 voor korting, te gebruiken tot 31-10-2022.

Maar stiekem…

Hoe blij we ook zijn met deze nieuwe collectie en er weer een hele hoop van meenemen in onze koffer, stiekem kijken we alweer uit naar de wintercollectie. Wat dragen we volgend jaar op de piste? Ja, jij moet er waarschijnlijk nog niet aan denken, maar wij denken nog even terug aan vorig seizoen.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen