Weg met de kids: logeren op 5* vakantiepark de Leistert

Elke vakantie die je kunt pakken moet je pakken. Agree? Thuis zitten doen we al genoeg (en is ook nodig), maar het is goed om er zo nu en dan even met de kids tussenuit te gaan. Heb jij al iets gepland voor dit voorjaar? Zo niet, dan is dit vakantiepark in Limburg een heuse aanrader!

Overnachten in schitterende accommodaties

Het aanbod aan accommodaties op vakantiepark de Leistert is enorm groot. Je zou bijna in de diversiteit aan woningen kunnen verzanden maar gelukkig is de website zo overzichtelijk dat je enkel je wensen hoeft in te vullen en de meest passende opties eruit komen rollen. Zo zou je kunnen kiezen voor een luxe bungalow met sauna of een huisje waar huisdieren zijn toegestaan (en daar zijn wij van Reistop5 fan van, je trouwe viervoeter moet toch ook mee mogen?).

Ook kamperen is een optie

Je vindt op vakantiepark de Leistert niet alleen een fors aanbod aan accommodaties maar ook kamperen is hier een mogelijkheid. Wanneer de lente haar intrede doet wil je vooral heel veel buiten zijn, toch? De Safari- en Glamping tenten zijn dan de ideale plek om met je koters te verblijven. Lekker buiten leven.

Vervelen op vakantiepark de Leistert bestaat niet

Wat is het toch heerlijk wanneer er ergens een groot aanbod aan activiteiten is. Niet in de minste plaats zodat je lekker bezig kunt zijn met de kids. Óf zodat jij ze op pad kunt sturen en even de tijd voor jezelf hebt (en daar is ook niks mis mee). Van een subtropisch zwembad tot Adventure Golf en van een verwarmd buiten(golfslag)bad tot een grote speeltuin: hier kom je niks tekort.

Een authentieke Limburgse sfeer

Midden op het platteland van Limburg vind je vakantiepark de Leistert in het gemoedelijke dorpje Roggel. Nog ruim binnen de grenzen van ons kikkerlandje maar voor velen toch ver genoeg weg voor het echte vakantiegevoel. Wat je wilt doen in de omgeving? Een dagje naar Roermond, met de kids naar attractiepark Toverland in Sevenum en eindeloos wandelen of fietsen door Natuurgebied De Groote Peel. Dit is nog eens vakantie vieren in eigen land!

Hoe te reserveren?

Het zal niemand verbazen dat het ook dit jaar reuze druk wordt in Nederland. Ook al hopen we allemaal dat we de grenzen weer over mogen, de kans is groot dat velen alsnog in Nederland blijven. Niet om je te pushen hoor, maar als je iets wilt kun je het maar beter op tijd reserveren. Mijn tip? Check de website van de Leistert en wanneer jij er tussenuit wilt met je kids, reserveer dan vast een huisje of tent. Deze camping is ook open met pasen trouwens.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen