Stadssuite Harderwijk marktplein

Ultiem ontspannen in Wellness Stadssuite Harderwijk

Je wilt er even tussenuit, maar dan ook écht. Ben je op zoek naar een plekje in de categorie top of the bill? Look no further. Ik heb ‘m gevonden: een wellness Stadssuite in het pittoreske Harderwijk.

Een oase in de kern van Harderwijk

Deze waanzinnige Stadssuite is te vinden in het hart van het bedrijvige Harderwijk. Op het Marktplein strijken Harderwijkers neer voor een goede maaltijd, gezellige borrel of een lekker ijsje. Op een steenworp afstand van het prachtige oude stadhuis, verscholen in een klein steegje vind je de ingang naar de Stadssuite. De ideale plek om even helemaal tot rust te komen!

Harderwijker Stadswoning

Vanuit de ruime en lichte woonkamer (oh, wat ben ik hier dol op!) geven drie grote ramen je een fantastisch uitzicht op het Marktplein. Elke hoekje in deze woonkamer is even stijlvol ingericht en de keuken is al net zo fancy. Koffie drinken aan het grote kookeiland terwijl je lief een eitje voor je bakt is precies zoals je wakker wilt worden.

Luxe loft-vibe

De Stadssuite bestaat uit twee verdiepingen. Waar de eerste verdieping door de woonkamer en keuken in beslag wordt genomen heeft de tweede verdieping een echte loft-vibe. Het is een grote ruimte die nog ruimer aanvoelt door het hoge plafond. Het slaapgedeelte loopt soepel over in de de badkamer, met het bubbelbad als echte eyecatcher. Slapen doe je als een roos op het heerlijke bed.

Ben je net als ik dol op slaapplekjes met een bad? Dan is Villa Oldenhoff in Abcoude ook he-le-maal jouw ding!

Zwaluwhoeve eat your heart out

Heerlijk hoor, die dagen in een sauna & wellness resort. Maar eerlijk is eerlijk, als we mogen kiezen dan nóg liever zonder andere mensen. Boek je een nachtje (of beter 2) in de Stadssuite? Dan beschik je over een heuse privé wellness. Het is moeilijk kiezen tussen de sauna, het stoombad en de jacuzzi. Even afkoelen? Dat kan prima op het balkon of in het raamkozijn met uitzicht over het Marktplein. Ik zou dan wel even een badjas aantrekken trouwens;)

Luilekkerland

Waar ik normaal het liefste roep: ‘ga naar buiten en ontdek’ fluister ik nu: ‘blijf hier even lekker in je cocon‘. Want voor iedereen die zoekt naar luilekkerland is dit namelijk de perfecte spot. Even een paar dagen niets doen, ontspannen en genieten van de prachtige Stadssuite doet ieder mens goed. En dan kom je een andere keer gewoon weer terug naar Harderwijk (bijvoorbeeld naar Stadslogement Ratatouille) om de rest te ontdekken. Of weet je wat? Je kiest voor de middenweg: je gaat lekker eten bij het naastgelegen restaurant Luigi’s, drinkt een goed glas wijn en duikt daarna terug je stadssuite-cocon in. Het beste van alle werelden!

Wil je er toch op uit en ben je benieuwd welke activiteiten gepland staan? Bekijk dan hier de agenda!

Meer van dit soort leuke adresjes vinden? In het boek Little Escapes vind je er nog véél meer!

Stadssuite Harderwijk uitzicht
Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen