het wildeman geheim puzzelpost

Puzzelpost – Het Wildeman Geheim: dé ontdekking van 2020!

Het Wildeman Geheim klinkt spannend hè? En dat is het ook echt! Puzzelpost is een groot mysterie: een rollercoaster aan geheimen & oplossingen. Ben je dol op raadsels, detectives en onderzoek? Dan is puzzelpost helemaal jouw ding! Uiteraard is het ideaal om mee te nemen op vakantie!

1. Postmysterie, het begin

Post toegestuurd krijgen is veel leuker dan iets lezen op internet. Agree? De postbode belt aan en overhandigt me een doos. Hier word ik dus al gelijk blij van! Nieuwsgierig als ik ben open ik de doos in de gang op de grond. In de doos vind ik nog een doosje en een envelop met daarop de tekst LEES MIJ EERST. Ik open de envelop en lees de brief. Rillingen lopen over mijn rug. Het is de start van Het Wildeman Geheim.

puzzelpost het wildeman geheim

2. Samen of alleen

Nadat ik de brief heb gelezen wil ik direct beginnen, maar dan bedenk ik dat ik het leuker vind om het avontuur samen met mijn man te starten. Hij is nog niet thuis, dus stiekem begin ik toch maar vast met de eerste opdracht. Ik voel me een echte detective maar kan de eerste opdracht niet ontcijferen. Samen met mijn man begin ik opnieuw en het gaat warempel een stuk beter! Het leuke van Het Wildeman Geheim is dat je het ook met meer mensen kunt spelen (maximaal 4). En door de rijk geïllustreerde handleiding te downloaden kunnen je kids ook mee doen!

3. Vermaak voor vele avonden

Denk maar niet dat je deze puzzel zo hebt opgelost. Ik dacht, dat doen we even, maar niks is minder waar. Het Wildeman Geheim is zo bijzonder creatief in elkaar gezet dat we elke keer nieuwe ontdekkingen doen. Uiteindelijk zijn we drie avonden en een middag bezig om tot de oplossing te komen. En dan moet ik je er heel eerlijk bij vertellen dat we best veel gebruik hebben gemaakt van de tips op de website van puzzelpost (YAY). Zonder deze tips was het ons niet gelukt… Lukt het jou zonder de hints?

puzzelpost kaarten

4. Een levensechte ervaring

Puzzelpost moet gemaakt zijn door een creatief meesterbrein want dit is pure kunst. Ik kan natuurlijk niet teveel verklappen, maar hoe sommige gedeeltes van de puzzel in elkaar zijn gezet is fantastisch! Door de prachtige vormgeving voelt het levensecht. Van foto negatieven en spannende brieven tot sleutels, bierviltjes en een prachtig kaartspel: in alles vind je een geheim én een oplossing.

5. Meerdere delen

Yes! Er zijn meerdere delen van Puzzelpost. Alle delen zijn los te spelen als op zichzelf staande puzzelavonturen. Ik ben begonnen met deel 3, maar ben nu toch wel nieuwsgierig naar deel 1 en 2. En eigenlijk verwacht ik dat er nog wel een deel komt (wishful thinking). Heb je nog niets gespeeld? Begin dan gewoon met deel 1 en ga zo stap voor stap alle delen door. Of nog beter: schaf de Trilogie – het Spoor van Abigail aan, dan heb je gelijk alles in huis.

Heb je puzzelpost uitgespeeld en is het tijd voor vakantie? Kijk dan eens naar deze zorgvuldige geselecteerde accommodaties voor een vakantie in eigen land!

puzzelpost het wildeman geheim
EreadersEreaders
Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen