Maximaal onthaasten bij Bed & Breakfast ‘Logeren bij Lies’

Over Harderwijk als ideale vakantieplek-in-eigen-land hebben we ondertussen al voldoende geschreven (tip: lees het hier). En dat is mooi want we willen niets liever dan al onze woorden wijden aan Bed & Breakfast Logeren bij Lies. Waar je deze plek kunt vinden? In dus dat leuke Harderwijk, aan de statige Stationslaan in een schitterend herenhuis.

Bed & Breakfast zoals het hoort

Gevestigd in het woonhuis van de eigenaren maar met een flinke eigen verdieping is Bed & Breakfast Logeren bij Lies er eentje zoals het hoort te zijn. De gastvrijheid van het overnachten bij iemand in huis, de privacy van een eigen verdieping, een koninklijk ontbijt en de mogelijkheid om voor je te laten koken maken dit tot een unieke maar échte Bed & Breakfast ervaring.

De Voorkamer

De Voorkamer is dé kamer waar het allemaal om draait bij Logeren bij Lies. Je vindt hier naast het grote bed met knisperende lakens en de authentieke spiegelkast een sfeer die je zo tegen zou kunnen komen in een high-class boutique hotel. En ondanks de warme sfeer voelt het er toch licht & fris. Het grootste pluspunt van deze kamer? Dat is toch zeker de aparte ruimte met eettafel & klein balkon met openslaande deuren. Bij uitstek de plek om de eerste zonnestralen van de dag op te vangen.

Badkamer liefde

Mijn liefde voor overnachtingsplekjes met bad is gigantisch en Logeren bij Lies heeft direct een plekje in het lijstje met favorieten weten te veroveren. Want het is niet alleen het mooier-dan-mooie vrijstaande bad waar ik verliefd op ben, maar ook de gigantische inloopdouche, de lekkere rituals producten en de fijne details die het plaatje afmaken.

Finger licking good ontbijten

Naast goddelijk slapen kun je hier ook buitengewoon goed ontbijten. Op de door jou gewenste tijd wordt het uitgebreide ontbijt gebracht en uitgestald op de eettafel. Van zelfgemaakte taart en verse sapjes tot zomers fruit en knapperige croissantjes: het is finger licking good.

Sla het diner niet over, please don’t!

Wanneer je logeert bij Lies kun je natuurlijk eten laten bezorgen. Maar onze tip: gewoon niet doen. Zij kunnen hier koken als de beste en daar kun jij van meegenieten. Bij het reserveren van je overnachting moet je gewoon even doorgeven dat je ook graag wilt eten en dan wordt er ook voor jou gekookt (uiteraard tegen meerprijs). Maar heel simpel, dit hoort bij de ervaring en daarom wil je dat gewoon meepakken.

Hoe reserveer je Logeren bij Lies? 

Gun jij jezelf ook zo’n heerlijke nachtje (of eigenlijk beter twee nachtjes) weg? Begrijpen we. In de zomer is het hier super druk, dus wees er op tijd bij. Reserveren kan rechtstreeks, maar ook via de site van bedandbreakfast, up to you.  

Just so you know: onze bezoekje aan deze plek werd mede mogelijk gemaakt door Logeren bij Lies. Uiteraard delen wij altijd een eerlijke review.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen