• Menu
  • Menu
Hotel Maashof Venlo

Overnachten in het mooie Hotel Maashof in Venlo

Wat mijn basisvoorwaarden zijn voor een geslaagd weekendje weg? Heel simpel: een accommodatie in een groene omgeving, knappe hotelkamers met een vleugje luxe, een plek waar je lekker kunt eten en dat alles in een gebied waar genoeg te ontdekken valt. De spot waar dat alles samen komt? Precies: Hotel Maashof in het mooie Venlo.

Groen, groener, groenst

Daar waar de lucht vol zuurstof zit, de bomen door de wind heen en weer wiegen en je de vogels hoort fluiten. Geniet van je kopje koffie op het terras met uitzicht op de schitterende visvijver of wandel door de naastgelegen bossen. Wil je er even tussenuit? Dan is deze groene oase de ideale spot!

Hotelkamers om van te houden

Hoe je het ook wendt of keert, de hotelkamer is uiteindelijk het belangrijkste. Want een goede nachtrust tijdens je weekendje weg is toch wel fijn. Zo kan je vervolgens weer fris en fruitig genieten van al het andere moois. Bij Hotel Maashof vind je drie verschillende kamertypes en daarnaast ook nog eens twee soorten familiekamers. De comfort kamer is basic, maar netjes en beschikt over een fijne inloopdouche en goed bed. Maar als je het mij vraagt kies dan toch voor een overnachting in de Deluxe kamer of de Suite. Niet in de laatste plaats vanwege het heerlijke Auping bed en je eigen balkon of terras. Logeren in een hotel in Venlo was zelden zo fijn!

Eten & drinken: de keuze is reuze

Geniet bij Hotel Maashof van goed eten & drinken op het grote terras, in de serre, in de wintertuin of aan de hotelbar. Je hoort het al, de keuze is reuze. De fijnste plek voor de lunch is toch wel in de lichte serre, met openslaande deuren naar het grote terras. Op dit terras is het vervolgens heerlijk borrelen terwijl je geniet van het uitzicht op de forellenvijver. Klaar voor het diner? Dan kan je terecht in de Wintertuin, een bijzondere plek met veel glas waardoor binnen voelt als buiten. Na het diner is de informele hotelbar de beste spot voor een afzakkertje.

In de Wintertuin kan je a la carte eten of kiezen voor het 3-gangen verrassingsmenu. Mijn advies? Dat laatste natuurlijk!

Arrangementen & omgeving

Het maximale uit je weekendje weg in Limburg halen? Bij Hotel Maashof hebben ze een aantal hele leuke arrangementen samengesteld. Van een culinair arrangement en een 2-daags luxe wijnarrangement tot een 5-daagse minivakantie: er is voor ieder wat wils. Vind je het toch leuker om je dagen naar eigen keuze in te vullen? Dan ook is er genoeg te doen. Wat denk je van een lange fietstocht langs de Maas, een bezoekje aan de kasteeltuinen in Arcen of een dagje lekker badderen bij Thermaalbad Arcen. Vervelen bestaat niet!

E-chopper

De E-chopper is toch wel de állerleukste manier om het Limburgse landschap te ontdekken. Lekker rondtoeren met je haren in de wind op een stoere elektrische scooter. Helemaal ideaal: het ingebouwde GPS systeem wijst je de weg. Hoef jij alleen maar te genieten! Reserveer ‘m wel even tegelijkertijd met je overnachting, je wilt natuurlijk niet dat ze allemaal bezet zijn.

Hotel Maashof Venlo
Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen