pollenhuis Otterlo corona-proof

Het schitterende pollenhuis – Otterlo

Overnachten in een bosrijke omgeving in Otterlo kan in het schitterende Pollenhuis. Met een beetje geluk word je ’s morgens wakker in de ochtendzon met het geluid van fluitende vogels. In de avond vliegen er vleermuizen rond of zit er een uil in één van de hoge vliegbomen.

Rijden over de Veluwe naar Otterlo is een feestje op zich. Uitgestrekte heidevelden en weidse boerenerven wisselen elkaar af. Na een heerlijke tocht rijd ik het erf van het Pollenhuis op. Verscholen tussen grote vliegdennen zie ik het zwarte, houten huisje al liggen. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en door de schuifpui van glas is er veel licht in het huisje .De mooie houtkachel, gezellige eethoek en landelijke keuken zorgen ervoor dat ik gelijk dol ben op dit plekje. De eigenaresse zorgt met een flesje wijn en pure chocolade voor een warm welkom! 

Ik bezoek het Pollenhuis op een gure, koude winterdag, maar al kijkend naar de grote privé tuin met vuurkorf en hangmat kan ik me helemaal voorstellen hoe zwoele zomeravonden er hier uit zien…  Het Pollenhuis in Otterlo is best groot en heeft maar liefst 3 slaapkamers. Daarmee is het een ideale plek voor o.a. gezinnen. 

Tip: blijf hier minimaal 2 of 3 nachtjes. Zo heb je voldoende tijd om op ontdekkingstocht te gaan in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. En om een boek te lezen in de heerlijke tuin!

Check hier ook een aantal andere mooie huisjes op de Veluwe!

Het Pollenhuis reserveren met €34,- korting?

Airbnb wil jou graag kennis laten maken met hun concept en daarom geven ze €34,- korting wanneer je nog geen account hebt. Claim je korting via deze link en reserveer dan gelijk het Pollenhuis (of een andere mooie accommodatie natuurlijk!).

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen