Droomplekje: Bed and Breakfast ForRest – Ermelo

Zonnestralen schitteren door de hoge, groene bomen wanneer we het grindpad van Bed & Breakfast ForRest op rijden. We parkeren onze auto en mijn oog valt op de prachtige houten gevelbekleding van de B&B. Ik stap uit en adem de frisse, gezonde boslucht diep in. Onze vakantie begint.

Bos & Rust

Twee fantastische kamers verwelkomen reizigers die op zoek zijn naar overnachtingsplekjes met iets extra’s. Ben jij een liefhebber van hippe & eigenzinnige interieurs, dan kan je je hart hier ophalen. Kamer BOS is een sophisticated jungle: donkergroene tinten, goudkleurige accessoires en speelse houten details vloeien soepel in elkaar over. Kamer RUST is licht en fris: elegante meubelstukken en zachte kleuren zorgen ervoor dat alles een rustgevende eenheid vormt.

Kamer BOS is een sophisticated jungle: donkergroene tinten, goudkleurige accessoires en speelse houten details vloeien soepel in elkaar over.

Vogelzang

Het is heerlijk ontwaken door het vrolijke geluid van fluitende fluiters en andere vogeltjes. Dit is vakantie op de Veluwe en dat is hoe vakantie hoort te zijn! Wanneer je de deur opent naar je privé terras kijk je uit op de grote, groene tuin van de buren en de prachtige hoge bomen. Vogeltjes vliegen heen en weer naar hun huisje, waar ze takjes brengen of wat lekkers halen. Met een kopje koffie in je hand scoort deze locatie een 10 op de schaal van relaxed wakker worden.

Lekker wakker worden doe je trouwens ook in Abcoude bij Villa Oldenhoff.

Ontbijten is een feestje

Een enorm dienblad vol met lekkers wordt bij de deur afgegeven. Het is een traktatie, alsof het mijn verjaardag is. Van American pancakes met bosvruchten, verse smoothies en kleurrijk fruit, tot knapperige croissantjes en perfect gekookte eitjes! Zeeën van tijd (want we zijn een weekendje weg!) zorgen voor lange ontbijtsessies aan de picknicktafel op ons terras. Dit zijn de momenten die als een herinnering mee naar huis gaan.

Dit zijn de momenten die als een herinnering mee naar huis gaan.

De deur niet uit

De Veluwe is een prachtig gebied waar je echt wel even op ontdekkingstocht wilt gaan. Je vindt er uitgestrekte bos- en heidegebieden en kunt er heerlijk wandelen. Of je brengt een bezoekje aan het authentieke Harderwijk, met de vele leuke restaurantjes en winkeltjes. Maar, wil je stiekem helemaal niks? Blijf dan lekker bij de B&B, bestel een luxe borrelplank met een fles wijn en ontspan. Ik kan je vast verklappen dat de borrelplank net zo’n spektakel is als het ontbijt!

Van alle markten thuis

Achter Bed & Breakfast ForRest gaat een gepassioneerde, gedreven en creatieve eigenaresse schuil. Persida doet er alles aan om je verblijf tot meer dan een nachtje weg te maken. Met haar bedrijf Weddingfruits is ze helemaal thuis in styling & decoratie van bruiloften. Heb je iets bijzonders te vieren en slaap je bij B&B ForRest? Bespreek dit dan met Persida, decoratie en styling behoren ook dan tot de mogelijkheden. Perfect voor newlyweds & verlovingen dus!

Bekijk de beschikbaarheid van B&B ForRest hier of zoek verder naar een ander droomplekje!

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen