Delfins Beach Resort – een tropische droomplek op Bonaire

Aan de diepblauwe Caribische zee, met een schitterend wit zandstrand, twee tropische zwembaden, vier restaurants, een (optioneel) volledig duik-arrangement: het paradijselijke Delfins Beach Resort voorziet je van alles wat je zoekt voor een luxe vakantie op Bonaire.

Een ‘new kid on the resort block‘ kunnen we Delfins Beach Resort niet meer noemen, maar dat het pas in 2018 de deuren opende maakt het nog steeds een beetje een newby. Toch is Delfins is niet meer weg te denken uit het hoofd van toeristen én locals. De voordelen van deze semi-nieuweling is dat alles trending, en hotter dan hot is. Vraag aan een Bonaire kenner waar je toch echt moet slapen of eten op Bonaire en de kans is groot dat Delfins Beach Resort – en paradepaardje restaurant Brass Boer- voorbij komen in het arsenaal van oneindige Bonaire opties.

 Boek je vakantie naar Bonaire voor 15 februari 2022 en ontvang een korting tot €200,- per persoon!

De populaire plekken om te verblijven op Bonaire zijn interessant, want (hebben we van horen zeggen) waar Kralendijk eerst de enige place to be was, breidt het zich nu al tijden uit naar zowel het noorden als zuiden. En eigenlijk maakt het ook allemaal niet uit waar je verblijft, alles is zo verrassend dicht bij elkaar dat je overal binnen no-time bent. Delfins Beach Resort bevindt zich in ieder geval in ‘Punt Vierkant’ (een luxe villa wijk in Belnem) ten zuiden van Kralendijk, voorbij het vliegveld richting de Zoutpannen. Wat je hier vindt? De perfecte tropische setting voor je droomvakantie op Bonaire.

Koffer kwijtgeraakt op Schiphol of een andere luchthaven? Dit moet je direct doen!

Weelderig groen + een wit zandstrand + helder blauw zeewater = Delfins Beach Resort

Is dit het paradijselijke wat je zoekt? Dan zit je bij Delfins Beach Resort zonder twijfel op de juiste plek. Met 148 appartementen, 13 (20 to be) luxe villa’s, twee grote zwembadenen en vier (!) restaurants is Delfins voor Bonairiaanse begrippen aan de flinke kant. Het blijft weg bij het massale maar lekker incognito rondwandelen zonder dat je wordt aangesproken door de eigenaar kan dan weer wel (of je moet iets heel geks óf goeds doen). Tegelijkertijd zijn de meest populaire ligbedden aan zee snel bezet in de ochtend en moet je er dus als de kippen bij zijn om een eerste rang spot te bemachtigen. Als tegenhanger heb je het grote zwembad aan de andere kant van het resort bij momenten voor jezelf (mocht je dat al leuk vinden, wij wel!).

Vertier = hier en dat is de keuze die je maakt wanneer je verblijft bij Delfins. Gezellige bedrijvigheid, druk bezochte restaurants, vrolijk geroezemoes en gerinkel van glazen, een heuse campfire avond: vervelen hoef je je hier niet. Kiezen waar je hier slaapt is trouwens nog wel even een dingetje, want kiezen tussen de studios, appartementen, penthouses en villa’s is een lastige. Laat de prijs dan maar leidend zijn, want daar zit nogal wat verschil tussen. En maakt het allemaal niet uit, dan kies je voor voor een penthouse met uitzicht op de Caribische Zee.

Nog belangrijker dan slapen…

Is lekker eten. Dat zijn we vast allemaal met elkaar eens. Nou zijn wij natuurlijk geen resort-hangers en gaan we graag op pad om overal en nergens te eten. Maar het leuke is: dat hoeft hier dus helemaal niet. Met Brass Boer als top-of-the-bill restaurant, het hippe Beach Bar Tropicana, het Senang Restaurant voor je well-needed portie Asian food en het kakelverse (en té mooie) BBQ at the Beach ben je voorzien van alles wat je nodig hebt. Kleine sidenote: Brass Boer zit natuurlijk immer vol en moet je op tijd reserveren. Echt!

Ook slapen bij Delfins? Dan zijn er twee opties: boek een losse vlucht met KLM of TUI en reserveer je overnachting via de website van Delfins óf reserveer een pakketreis via Corendon. Die laatste optie is by far de goedkoopste natuurlijk.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen