De Keizerin: een schitterende nieuwe B&B in Harderwijk

Oh oh oh, nóg een fijn plekje erbij in Harderwijk. Dat ik als Vischmarkt-bewoonster een beetje bevooroordeeld ben door te zeggen dat deze Bed & Breakfast zich in de mooiste wijk van Harderwijk bevindt klopt natuurlijk wel, maar niemand is het met me oneens. Je vindt deze slaapstek in een idyllisch straatje op een steenworp afstand van dus die bruisende Vischmarkt. Mag ik je voorstellen aan De Keizerin?

B&B De Keizerin

De Keizerin is vers van de pers wat gepaard gaat met een flinke vleug knappe frisheid. Het is pas een half jaar open en nu al een groot succes. Want eerlijk is eerlijk, de foto’s liegen er niet om en goed nieuws: het is er in het echt nét zo mooi. Met een eigen ingang, een heerlijke kamer, luxe badkamer en een klein keukentje vind je hier alles wat je nodig hebt voor een (paar) romantisch nachtje(s) weg.

De Keizerin is vers van de pers wat gepaard gaat met een flinke vleug knappe frisheid.

De prachtige Suite

Ik blijf me er over verbazen hoe mensen iets kunnen creëren wat zo fijn is voor het oog. Zo’n plekje waar alles met zorg is samengesteld en daardoor precies in balans. Dol ben ik op het grote bed en het prachtige (textiel)behang, maar net zo fan van het knusse zithoekje en de beeldschone accessoires.

De Badkamer De Wellness

Je leest het goed ja, bij De Keizerin vind je een heuse wellness en dat is toch wel pretty awesome. Of je nou kiest voor de regendouche of het grote ligbad met jetstreams, feit is dat je daarna soezig rondwandelt in een lekkere badjas, die uiteraard ook voor je klaar hangt. Als kers op de taart heb je ook nog de mogelijkheid een massage bij te boeken bij een massagepraktijk twee deuren verder.

Tip: De Keizerin biedt ook speciale arrangementen aan. Bekijk ze hier.

Ontbijt als een keizer

Met die tweede B van B&B zit het hier dus ook helemaal snor. Precies zoals ik het fijn vind: een gevarieerd, huisgemaakt ontbijt met lokale producten. Dat de eigenaresse de ontbijtjes met passie en plezier maakt proef je!

Tips voor wanneer je er bent

* De horeca is gesloten en we weten nog niet precies voor hoelang. Gelukkig zijn de Harderwijkse ondernemers creatief en is er van alles bedacht om jou toch te voorzien van een meer-dan lekkere maaltijd. Het lijstje met tips voor afhalen & bezorgen in Harderwijk is helemaal up-to-date.

* Waar je nu wilt zijn? Inderdaad: buiten. Wanneer je meer wilt weten over Harderwijk is de hanzestadwandeling een aanrader. Duik je liever de natuur in dan is de wandelroute over het Hulshorsterzand misschien wel iets voor jou. Of wat denk je van het klimbos?

* Andere leuke Harderwijk tips vind je onderaan de blog over Stadslogement Ratatouille.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen