waar het wondert reistop5

Waar het Wondert – Bed & Breakfast in de Achterhoek

We gaan weer naar de prachtige Achterhoek en wel naar Waar het Wondert. In dit groene paradijsje vind je naast een prachtige theetuin en veel bloemen namelijk een mooie huisje. En ja, ook nu kan je er veilig logeren!


In het zuidelijkste stuk Achterhoek vind je Waar het Wondert, een groene stek met een ruim opgezette theetuin; bloemenpracht met veel verschillende planten en bomen, mooie zitplekjes, een vijver, een moestuin en wat beestjes. Een stek waarmee ze een steentje bij willen dragen aan de biodiversiteit.

Op het terrein van Waar het Wondert staat een uit hout opgetrokken vakantiehuisje met een apart stukje tuin, zo opgezet dat je hier ongestoord  kunt genieten. Er is een gezellig houtkacheltje en je kunt zelf buiten een blokje hakken. Leuk toch?

Loop ook even een uitgebreid rondje door de theetuin, even op de knieën om dat ene bloempje wat beter te bekijken. Vergeet vooral niet om je neus af en toe te gebruiken. De seringen in het voorjaar. Die ene roos bij de pergola. Aan elke kant van de vijver een Jasmijn. Ooooo en die Vuurwerkplant, ja welke zou dat zijn, ruikt gek genoeg sterk naar citroen. Vergeet vooral ook het buitengebied niet. Hier laten ze de natuur wat meer zijn eigen gangetje gaan. Bij de zelfgemaakte metershoge schommel staan prachtige wilde bloemen. Een prachtige omgeving om helemaal tot rust te komen!

Klik hier voor meer informatie over Waar het Wondert of zoek verder naar een ander droomplekje in Nederland!

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen