Tiny Parks

TinyParks – de perfecte combinatie van kamperen en luxe


TinyParks is hét concept als het gaat om uniek overnachten in bijzondere sferen. Dromen komen hier uit, zoals TinyParks ook uit een droom is ontstaan. Het creëren van het kleinschalige intieme kampeergevoel zoals je dat van vroeger kent, maar met de luxe van een hotel.

TinyParks is de ultieme get-away om de hectiek van alledag te ontvluchten, te connecten met like-minded people en vooral te genieten van de rust, ruimte en natuur. Wij waren door TinyParks locatie Reeënwissel in Drenthe uitgenodigd om bij hun openingsweekend aanwezig te zijn en te genieten van deze sprookjesachtige kampeerbeleving. Eén ding weten wij heel zeker: dit wil jij ook!


De mooie locaties van TinyParks

TinyParks vind je op de meest idyllische locaties in ons eigen land (en tegenwoordig ook in België!), zoals midden in een bos of op een droomplek aan het water. Midden in de natuur worden onbenutte, maar prachtige kampeerlocaties door TinyParks omgetoverd tot de knapste intieme kampeerplekken met de liefste, duurzame Tiny Houses. Duurzaam en het beleven van de natuur staan hier centraal. TinyParks locatie Reeënwissel vind je midden in het bos aan de rand van het Nationaal Park Drenths Friese Wold. Idyllischer wordt het niet. Voor een heerlijke mini-vakantie blijf je vanaf nu dus gewoon in eigen land. 

Nieuwsgierig naar ons favoriete reisboek van dit moment? Check ‘m hier!

Slapen in een Tiny House

Overnachten in een Tiny House is de “New Get-Away”. Dit is wat je wilt: een duurzame, avontuurlijke, knusse en unieke beleving. De Tiny Houses van TinyParks zijn volledig en op een slimme manier ingericht. Daarnaast zijn ze voorzien van alle benodigdheden, zodat je zelf nergens over na hoeft te denken. Vanuit de Tiny Houses heb je door de grote ramen fantastisch uitzicht op de natuur. Slapen doe je op de ietwat smalle vide onder de sterrenhemel. Wakker worden doe je natuurlijk met de grote deuren naar het terras open. Kortom: een unieke slaapervaring op de leukste kampeerlocaties.

Tiny Parks

Check hier alle droomplekken van Reistop5!

One big happy family

TinyParks locatie Reeënwissel is een klein duurzaam dorp met verspreid over de locatie zestien sfeervolle Tiny Houses. Door het Tiny dorp hangen gezellige lichtslingers en lampionnen die de festivalsfeer creëren. Bij de buitenhuiskamer kun je de andere TinyParks bewoners ontmoeten en met hen connecten. Een paar keer per week worden in het bos lange tafels neergezet en feestelijk gedekt om gezellig met elkaar te eten. Eten en drinken wordt geregeld. Het enige wat jij hoeft te doen is alleen maar te genieten. Italiaanse familietaferelen in ons eigen fijne landje. Dat klinkt toch waanzinnig. We can tell you: dat is het ook echt!

Nog meer TinyParks

De buitenhuiskamer van TinyParks is dé ontmoetingsplek. Hier vind je een heus mini-restaurant waar je heerlijke drankjes kunt halen en de lekkerste borrelplanken kunt bestellen. Geniet bij de vuurplaats, maak die fijne marshmallows boven het vuur, connect met de andere TinyParks bewoners en geniet vooral van de ongedwongen sfeer die er heerst. Gooi een balletje op de Jeu de Boules baan, luister naar muziek of duik na een heerlijke wandeling of fijne fietstocht in de omgeving de sauna in voor een fijn zen-moment. Het fijne van TinyParks is dat het met de seizoenen mee draait, hierdoor kun je het hele jaar genieten van deze magische belevenis in eigen land.

De omgeving van TinyParks locatie Reeënwissel.

– Vanuit je Tiny House stap je zo de natuur van het prachtige Nationaal Park Drenths Friese Wold in waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen.
– In het Nationaal Park Drenths Friese Wold kun je uitkijktorens Aekingerzand, Doldersummerveld of De Bosbergtoren met zijn panoramadek en glazen ‘zijtakken’ beklimmen.
– Recreatiegebied Blauwe Meer is vanwege de blauwe kleur ook echt een aanrader is om te bezoeken.
– Een stukje cultuur meepikken? Bezoek dan bierbrouwerij Maallust in Veenhuizen. Funfact: het bier van de bierbrouwerij wordt op TinyParks locatie Reeënwissel geschonken. Proost! 

Hoe boek je een mini-vakantie naar TinyParks locatie Reeënwissel?

Wij snappen dat je na het lezen van deze blog heel graag een mini-vakantie hier naartoe wilt boeken. TinyParks wil je gewoon beleven. Voor het boeken van een mini-vakantie naar deze sprookjesachtige plek klik je hier

Met de code: TINYPARKS2021 krijg je nu €50,- cashback op je reservering!

Liesbeth Hokke

Tijdens de zomer- en wintersportvakanties namen haar ouders Liesbeth al vanaf jongs af aan mee naar de Oostenrijkse bergen. Op haar negentiende spreidde ze haar eigen vleugels en vertrok ze op haar eerste backpackreis richting het veelzijdige India. Dat land heeft haar reislust helemaal aangewakkerd. Sindsdien reist ze de hele wereld over. Een backpack, de Lonelyplanet en een goede camera behoren tot de vaste reisuitrusting. Inmiddels mag ze een wereldreis van haar lijstje afstrepen, net als wonen en vrijwilligerswerk doen in het buitenland. Haar bucketlist groeit nog altijd gestaag. Zo bungelen de Trans Siberië Express, een wintervakantie in Fins Lapland en roadtrippen door Mongolië ergens bovenaan haar travelbucketlist, net als eilandhoppen op de Filipijnen, een camperreis door Canada en West-Australië en backpacken door Chili en Patagonië. Ze is altijd super enthousiast over haar reizen en zit boordevol verhalen en tips. Op Reistop5 kun je meegenieten van haar enthousiaste verhalen, tips en mooie beelden. Veel leesplezier!

Bekijk alle artikelen