Schiermonnikoog

E-book Schiermonnikoog

Tijdens mijn ochtendwandeling loop ik richting de vuurtoren. De zon is fel maar een verfrissende zeewind waait door mijn haren. In de verte zie ik een fazant rennen. Zo nu en dan passeert er een fietser op deze rustige ochtend. We groeten elkaar met een glimlach op ons gezicht. Als schrijver en reisblogger is het mijn passie om verhalen en tips te delen over de meest fijne bestemmingen. En voor dit plekje hoef ik niet uren te rijden of een verre vlucht te nemen. Ik hoef alleen maar mijn deur uit te stappen.

Toen wij naar Schiermonnikoog verhuisden hoorde ik mensen praten over hun liefde voor dit eiland. Een beetje apart vond ik het wel, want een fijne woonplek is belangrijk, maar hoe kan je een plek nou precies liefhebben?

Anderhalf jaar later schrijf ik een e-book over Schiermonnikoog. Wanneer ik wandel door de groene bossen, over de uitgestrekte stranden, langs de winderige dijk of door de bijzondere kwelder, elke keer ben ik onder de indruk van de diversiteit en schoonheid van dit eiland.

Wanneer ik op Schiermonnikoog ben, ben ik thuis. Dit eiland heeft iets magisch. En het is een beetje gek, maar ook ik ben nu verliefd op deze plek. 

En wat ik nu wil is jou mijn favoriete plekjes & tips vertellen over dit eiland. Zodat jij er net zo van kunt genieten als ik iedere dag doe!