Bed and Brocante corona-proof

Bed & Brocante in Heerde

De zon is net onder wanneer ik aan kom bij mijn overnachtingsplek: een romantisch bakhuisje in Heerde. De eigenaren zijn een aantal jaren geleden in deze prachtige landelijke omgeving komen wonen en hebben het bakhuisje volledige gerenoveerd. Welkom bij Bed and Brocante.

Het heeft een sprookjesachtige Hans & Grietje uitstraling, maar dan de luxe upgrade. De inrichting is al net zo bijzonder, fris en hip. Dat de eigenaresse oog heeft voor detail blijkt uit alles wat je hier ziet. 

Bed & Brocante in Heerde is de ideale plek voor een paar romantische dagen met je lover of als fijne uitvalsbasis om dit mooie gedeelte van de Veluwe te ontdekken. De Veluwe staat bekend om haar vele mooie wandel- en fietstochten. Vanuit de B&B zit u zo op de mooiste routes. Het dorpscentrum ligt op 1,5 km met voldoende eetgelegenheden en supermarkten. En bij mooi weer bent u met 5 minuten fietsen, op het Heerderstrand.

Tip: de eigenaresse heeft leuke snuisterijen liggen in het bakhuisje die je kunt kopen.

Bekijk hier de beschikbaarheid van Bed and Brocante of zoek verder naar een andere toffe accommodatie.

Bed and Brocante corona-proof
Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen