Het felbegeerde lijstje: hotels met een buitenzwembad

Haasten & voordringen is geboden, want de hotels met buitenzwembad in Nederland zitten al vol, voller, volst. Niet zo gek ook met die tropische temperaturen die de komende weken nog wel even lijken te blijven. Onze favorieten hebben we even op een rijtje gezet, want het oog wil (naast het zwembad) ook wat natuurlijk.

Het Roode Koper

Niet voor Jan Modaal want je betaalt nogal wat. Maar eerlijk = eerlijk, je krijg ook nog al wat. Ontspannen op een landgoed krijgt een extra dimensie wanneer je neerstrijkt bij Het Roode Koper en eigenlijk wil je nooit meer naar huis. Een slaapplek op niveau in een charmant hotel. En dan dat zwembad dus. Bestel een flesje wit, zoek een plekje onder de parasol en het leven is compleet.

Badhotel Rockanje

Iets meer low-key maar wat ons betreft net zo’n aanrader is Badhotel Rockanje. Aan de kust van Voorne-Putten, slechts 400 meter van zee en strand, ligt verscholen, tussen bos en duinen, Badhotel Rockanje. Door de rust en weelderige natuur waan je je ver van de buitenwereld. De stijl van een Noord-Amerikaanse lodge, de geur van dennenbomen, onze gastvrijheid én goede keuken: wij zijn fan! Komt het heerlijke buitenzwembad nog eens bij.

Vacay Dune Lodges

De perfecte combinatie: de luxe van een hotel met de persoonlijke twist van een Bed & Breakfast in Ouddorp. Waar wij, naast de mooie kamers, helemaal wild van worden? Dat zwembad natuurlijk. Vacay Dune Lodges: we komen snel langs. En onze lezers misschien nog wel eerder.

Hotel & Wellness Zuiver

Oh ja, deze is oprecht wel heel erg mooi. Moet je wel een beetje een wellness liefhebber zijn, maar dan ga je hier maximaal genieten. Hotel & Wellness Zuiver is een pracht van een hotel met o.a. een buitenzwembad (en wat voor een!).

Badhotel Renesse

Met het strand op slechts 500 meter en een fijn buitenzwembad heb je bij Badhotel Renesse toch wel de ideale combi te pakken. Mooie kamers (waarvan sommige heel mooi met vrijstaand bad), een knusse brasserie en dan ook nog een jacuzzi of sauna. Wij voelen een paar dagen zee(land) aankomen!

Auberge De Hilver

Gelegen in een van de mooiste stukjes van Brabant, aan de rand van een prachtig natuurgebied, met bossen, heide en vennen. Auberge de Hilver heeft prima hotelkamers, een groot terras en dan dat buitenzwembad dus. Naar ons idee een perfecte stek voor met de koters.

B&B Villa Anna

We weten het, we weten het. Een prachtig pand, een uitzonderlijk mooi zwembad, maar de kamers ogen ietwat zakelijk. Tsja, je kunt niet alles hebben en al helemaal niet in een zomer zoals deze. En daarom toch in het lijstje: B&B Villa Anna. We zijn er namelijk van overtuigd dat je alsnog maximaal geniet en heerlijk tot rust komt op deze spot.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen