De Familie Kip – Achterhoek

Je verwacht het niet. Wat er zich achter de bomen verschuilt. Zodra je het terrein oprijdt, waan je je in een andere wereld. Voel je thuis in deze bijzondere accommodatie in de Achterhoek, omringd door adembenemende natuur. Welkom bij de Familie Kip.

Logeren op een waanzinnig mooie plek in de Achterhoek? De Familie Kip is helemaal klaar voor jouw komst! Los van extra aandacht voor hygiëne bieden ze een contactloos verblijf aan.

De hoeve staat midden in de natuur, waardoor er genoeg ruimte is om met z’n allen buiten te zijn. Wat een paradijsje! ♥

Ooit bood dit gebouw een veilig onderkomen voor het kostbare materieel van de boer opa Kip, waaronder zijn trekker en ploeg. Nu is de vrijstaande accommodatie een gezellige en ruime plek voor iedereen die wil genieten van de Achterhoekse natuur.

Deze vrijstaande en natuurrijke accommodatie in Voorst is geschikt voor maximaal 10 personen en is voorzien van 3 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers met eigen douche en wastafel. Daarnaast is er een volledig uitgeruste keuken en een grote, gezellige huiskamer. Laat je verrassen door de verschillende interieurs van de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn lekker knus en volledig ingesteld om jou een perfecte nachtrust te geven.

Bekijk hier de beschikbaarheid van de Familie Kip of zoek verder naar een ander droomplekje!

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen