aan huisje 49 bergen op zoom

Aan huisje 49 – Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom vind je de schitterende Bed & Breakfast Aan Huisje 49 . Een oase van rust met de gezelligheid van rondscharrelende kippen en een vrolijk knorrend huisvarkentje. Klinkt heerlijk toch?


Het is heerlijk genieten van de rust aan de Brabantse Wal. Even uit de dagelijkse sleur. Even helemaal weg. In de luxe Bed and Breakfast accommodatie wandel je tussen de rondscharrelende kippen, die je dagelijks voorzien van heerlijke verse eieren. Konijnen huppelen voorbij terwijl het huisvarkentje George vrolijk rondknort.

Op een van de huurfietsen van aan huisje 49 bereik je binnen 20 minuten, via een uitgestippelde route het centrum van de monumentenstad Bergen op Zoom. Na een heerlijke nacht in de stijlvol ingerichte slaapkamer staat er een overheerlijk Brabants ontbijt voor je klaar. Maximaal genieten van de heerlijke streekproducten die de natuurlijke omgeving je biedt.

Je verblijft in een privé huisje waar het ontbijt in een mand voor de deur wordt gezet. Alles kan contactloos, fijn Corona-proof dus.

Check hier de beschikbaarheid van Aan huisje 49 of zoek verder naar een andere corona-proof accommodatie.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen