• Menu
  • Menu

Betaalbare manieren om een kantoor te huren als reisblogger

Als reisblogger heb je misschien niet altijd het budget om een groot kantoorpand te huren. Gelukkig zijn er tal van goedkope manieren om een werkruimte te vinden die past bij je budget en je behoeften als reisblogger. In dit artikel delen we een aantal tips om een kantoorpand te huren als reisblogger zonder de bank te breken.

Coworking-spaces

Coworking-spaces zijn een populaire optie voor freelancers, reisbloggers en andere professionals die een flexibele werkruimte nodig hebben. Deze gemeenschappelijke werkruimtes bieden betaalbare opties voor gedeelde kantoren en bureaus, evenals vergader- en conferentieruimtes. De prijzen variëren, afhankelijk van de locatie en voorzieningen, maar ze zijn over het algemeen veel goedkoper dan het huren van een privékantoorpand.

Virtuele kantoren

Een virtueel kantoor is een goedkope manier om een zakelijk adres te krijgen, inclusief postadres en telefoonnummer, zonder daadwerkelijk een kantoorruimte te huren. Dit kan vooral handig zijn als je als reisblogger veel onderweg bent. Met een virtueel kantoor kun je professioneel overkomen zonder de kosten van een fysiek kantoor.

Kantoordeling

Een andere optie om geld te besparen op een kantoorpand is om een ruimte te delen met andere professionals of bedrijven. Dit kan goed werken als je regelmatig reist en slechts af en toe een werkruimte nodig hebt. Het kan ook een goede manier zijn om contact te leggen met andere professionals in jouw vakgebied.

Tijdelijke kantoorruimte

Als je slechts voor een bepaalde periode een kantoorruimte nodig hebt, kun je overwegen om tijdelijke kantoorruimte te huren. Dit kan variëren van een paar uur tot een paar maanden. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld op een specifieke locatie bent voor een evenement of project. 

Zelfstandige kantoorpanden

Als je een kantoorpand nodig hebt voor een langere periode, overweeg dan om een zelfstandig kantoorpand te huren. Hiervoor zou je een kijkje kunnen nemen naar Deskfinder. Dit kan duurder zijn dan de andere opties, maar het kan nog steeds goedkoper zijn dan het huren van een groot kantoorpand. Zorg er wel voor dat je een pand huurt dat past bij je budget en behoeften als reisblogger.

Voor meer informatie over het huren van een kantoorruimte kun je een kijkje nemen naar Bedrijfspand huren of verhuren | Ondernemersplein – KVK

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen