Gratis e-book: ‘De beste tips voor je bezoek aan Schiermonnikoog’

De beste tips samengevoegd in een e-book. Persoonlijk, praktisch en voorzien van prachtige foto’s. Ga jij naar Schiermonnikoog of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit eiland?

Download dan nu het gratis e-book ‘De beste tips voor je bezoek aan Schiermonnikoog’.

Over het e-book

Alles wat ik heb ontdekt tijdens een jaar wonen op Schiermonnikoog heb ik verwerkt in dit e-book. Van mijn favoriete plekjes, goede restaurantjes, de mooiste huisjes en de leukste winkeltjes tot de meest interessante excursies. Compact, duidelijk en handig om mee te nemen voor je bezoek aan Schiermonnikoog.

Hoe het werkt

Wanneer je hebt geklikt op ‘download nu’ óf je gegevens hierboven hebt achtergelaten, ontvang je binnen een uur het e-book in je mailbox. Het betreft een PDF bestand dat je op je telefoon, laptop of tablet kunt bekijken. In het e-book bevinden zich een hele hoop links naar meer informatie over het desbetreffende onderwerp.

Door je aan te melden voor het e-book kom je ook terecht op de lijst voor mijn nieuwsbrief. Ik vind het natuurlijk leuk om jou met mijn reisblogs op de hoogte te houden met interessante informatie. Uiteraard kan je je altijd uitschrijven.

Veel plezier ermee,

Liefs Heidi

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen