NORTVI: een stijlvolle & duurzame koffer die je wilt hebben

Vroeger zag ik een koffer als een noodzakelijk product om mijn spullen in mee te nemen op vakantie. Maar hoe meer ik op reis ben, hoe meer ik het belang van een goede koffer ontdek. Een koffer kan je reiscomfort namelijk aanzienlijk vergroten. Nu ik eindelijk een koffer heb gevonden die zonder twijfel een 10 scoort op alle gebieden kan ik niet anders dan dit met je delen. Deze NORTVI koffer wil je hebben!

NORTVI, een lichtgewicht koffer met fluisterwielen

Wanneer je veel onderweg bent ken je dat irritante gedoe van het zeulen met zware koffers wel. De NORTVI handbagage koffer van 39L weegt slechts 2,8 kilo (!) wat een verademing is naast de veel zwaardere koffers die ik heb staan. Ook dat irritante lawaai door de wieltjes van je koffer is voorgoed verleden tijd want onder de NORTVI koffers zitten Japanse Hinomoto wielen. Deze worden ook wel fluisterwielen genoemd. Gotta love it.

Met de fluisterwielen onder de koffer is het heerlijk sliden door de straten

Duurzaam (en toch ook mooi)

Design & duurzaamheid gaan niet vaak hand in hand. NORTVI is dan ook een opvallende speler op de markt, omdat de koffers zó mooi zijn dat je vanuit gaat dat ze niet duurzaam zijn. But think again. Deze met de hand ontworpen koffer is namelijk grotendeels gemaakt van duurzame materialen. Met een binnenkant van gerecyclede PET flessen en een buitenkant van gerecycled polycarbonaat is deze koffer een unicum in de reisindustrie. Komt nog bij dat NORTVI zich inzet voor een plasticvrije wereld en official supporter is van het Wereld Natuur Fonds. Can it get any better?

Een leven lang mee

In het verlengde van de duurzame missie van NORTVI zijn de koffers gemaakt van de sterkste materialen zodat de koffer een leven lang mee gaat. Op de koffers wordt 5 jaar garantie gegeven, wat dus ook wel laat zien dat ze overtuigd zijn van de kwaliteit die ze leveren. Ook fijn: op de koffer vind je een reliëf van horizontale strepen. Krassen zie je er daardoor minder snel op wat het iets minder pijnlijk maakt dat op luchthavens nogal eens met je koffer wordt gegooid;)

De looks van de NORTVI koffer

Of het belangrijk is dat je koffer er mooi uit ziet? Ja, zeker! Wanneer je onderweg bent is de koffer het verlengstuk van je looks. Dus wanneer het hele plaatje moet kloppen dan hoort daar ook een fancy koffer bij. En al helemaal wanneer je (net als ik) nogal dol bent op het maken van mooie foto’s. Het oog wil nou eenmaal ook wat, maar gelukkig zit je met de NORTVI handbagage koffer dan sowieso goed. De koffer heeft een stijlvol design (van binnen én van buiten) en is verkrijgbaar in n drie verschillende kleuren.

Praktisch

Een binnenkant met slimme packing compartments en goede ritsen zijn essentieel voor een goede handbagage koffer. Maar de front pocket is wat deze koffer helemaal uniek en super praktisch maakt. Tijdens mijn zakelijke tripjes gaat mijn laptop gemakkelijk mee in het waterdichte voorvak, net als belangrijke documenten en kabels. Ideaal dat ik mijn koffer niet helemaal hoef te openen wanneer ik iets van deze belangrijke zaken nodig heb.

Conclusie: De NORTVI koffer is onmisbaar voor de bewuste reiziger die zoekt naar een koffer van wereldklasse die ook nog eens fantastisch staat bij elke outfit.

Heidi Klein

Begin 2019 ben ik gestart met reistop5 omdat ik ontzettend blij word van schrijven & het delen van reistips. Ik wil woorden tot leven laten komen op papier en jou, als lezer, inspireren de wereld te ontdekken. Dichtbij of ver weg, er is overal iets moois te vinden!

Bekijk alle artikelen